VrijBRP (Shift2)

Voor het aanmaken van de verklaring voor VrijBRP heb je tenminste het onderzoeksrapport voor Formulieren nodig. Shift2 publiceert de meest recente rapporten voor Formulieren en de persoonlijke internet pagina(PIP)op de eigen website. In een aantal gevallen is de persoonlijke internet pagina(PIP) ook onderdeel van VrijBRP. Dan heb je dat rapport ook nodig voor jouw verklaring. Shift2 kan helpen om te bepalen of dat voor jou het geval is.

Om een verklaring te kunnen aanmaken voor VRijBRP dien je nog wel een deelonderzoek van de inhoud te laten uitvoeren. Draag hier zelf zorg voor, zodat een logo, de alt-teksten, de koppen, eventuele datatabellen en lijsten of andere inhoudselementen ook voldoen. Je kunt die apart laten onderzoeken. Met de onderzoeken die Shift2 aanbiedt + jouw eigen deelonderzoek van de inhoud krijg je status B.