Virtuele roadshow DigiToegankelijk

Main content

Logius en BZK organiseren in juni en juli 2020 een virtuele roadshow DigiToegankelijk. In verschillende webinars leggen we uit wat de wettelijke verplichting betekent en wat je organisatie kan doen om dit goed te implementeren en aan de verplichting te voldoen. Ook staan we stil bij het maken van een goede toegankelijkheidsverklaring via de invulassistent en hoe websites getest kunnen worden.

Webinars

Als onderdeel van de reeks, geeft Iederin ook twee webinars. Aanmelden voor die digitale bijeenkomsten kan via hun website.

Livestreams en opnames

Naast de mensen die zich aangemeld hebben om via Webex deel te nemen, plaatsen we op de dag van een webinar ook een link op deze webpagina. Via die link kun je live meekijken op Youtube en kun je in de chat vragen stellen. Daarnaast worden alle webinars opgenomen en op YouTube geüpload. Zo kun je kijken op een moment dat jou uitkomt. Indien je daarbij ondertiteling wenst, kunt je de automatische ondertiteling op YouTube activeren door onder op het balkje te klikken op het ondertitel knopje.

Link: we zijn op dit moment niet live.

Inlogproblemen of geen link ontvangen?

Heeft u op de dag van het webinar nog geen e-mail ontvangen met de aanmeldlink? Geen paniek: op de dag van iedere webinar tonen we op deze webpagina een linkje naar de Youtube livestream.

Tips voor een soepele ervaring

  • Je kunt zowel via je browser als via de Webex-applicatie deelnemen. Gebruik in het geval van een browser altijd Firefox of Google Chrome. Via Microsoft Edge en Safari worden niet alle functies ondersteund. Wil je via de app deelnemen, dan kun je deze downloaden via de Play Store op je mobiel of via https://www.webex.com/downloads.html
  • Je kunt zowel met een notebook/computer als met een tablet of smartphone deelnemen. Voor de beste ervaring raden wij dat je een notebook/computer gebruikt met vast kabelinternet. Een Wifi-verbinding kan uiteraard ook, maar dit blijkt in de praktijk soms instabiel
  • Willen we alle deelnemers vragen om te controleren of je microfoon en camerafunctie uit staan.
  • Wil je in de Webex-app een scherp in fullscreen-modus weergeven, dan doe je dit door te dubbelklikken op het betreffende schermpje. 

Vragen of opmerkingen?

Voor vragen kun je contact opnemen via het contactformulier: www.digitoegankelijk.nl/contact