Virtuele roadshow digitale Toegankelijkheid

28 mei 2020

Main content

Voldoet jouw organisatie al aan de wettelijke verplichting voor digitale toegankelijkheid? Logius en BZK organiseren in juni en juli een virtuele roadshow DigiToegankelijk. Je kunt diverse webinars volgen met advies en praktische uitleg over een goede aanpak voor digitale toegankelijkheid en hoe te voldoen aan de wettelijke verplichting. Neem jij ook deel?

Programma

Digitale toegankelijkheid is veel meer een organisatorische dan een technische uitdaging. In verschillende webinars leggen we uit wat de wettelijke verplichting betekent en wat je organisatie kan doen om dit goed te implementeren en aan de verplichting te voldoen. We staan stil bij het maken van een goede toegankelijkheidsverklaring via de invulassistent. Een aantal gastsprekers geven praktische tips over het inrichten van je organisatie en hoe jij jouw websites het beste kan testen.

Data en onderwerpen

Daarnaast geeft Iederin als gastspreker ook nog een tweetal webinars:

  • Donderdag 25 juni, 15:00-16:00 uur: Inclusief ontwerpen van je (gemeente)website
  • Donderdag 2 juli, 15:00-16:00 uur: Werken met een (test)team van ervaringsdeskundigen

Aanmelden

Aanmelden doe je via de speciale aanmeldpagina. Na aanmelding ontvang je, vlak voordat het webinar plaatsvindt, een aanmeldlink in je inbox.

Inlogproblemen of geen link ontvangen?

Heeft u op de dag van het webinar nog geen e-mail ontvangen met de aanmeldlink? Geen paniek: op de dag van iedere webinar tonen we op deze webpagina een linkje met aanwijzingen hoe u alsnog op alternatieve wijze(n) kunt deelnemen.

Vragen of opmerkingen?

Voor vragen kun je contact opnemen via het contactformulier: www.digitoegankelijk.nl/contact